Algemene voorwaarden

1.    Aanbiedingen/Overeenkomsten:
1.1  Alle aanbiedingen van Fasna Fly Fishing zijn vrijblijvend en Fasna Fly Fishing behoudt zich het recht ten alle tijden de prijzen te wijzigen.
1.2  De levertijd van aanbiedingen verschilt met de levertijd van de normale bestellingen. De levertijd van aanbiedingen kan verschillen van 3 tot 4 werkdagen.
1.3  Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling door Fasna Fly Fishing. Fasna Fly Fishing behoudt zich het recht om bestellingen te weigeren of voorwaarden aan
       de bestelling te verbinden. Mocht een bestelling worden geweigerd of niet leverbaar zijn dan laat Fasna Fly Fishing dit binnen 2 dagen weten.
2.    Betalingsmogelijkheden:
2.1  U kunt bij uw betaling kiezen uit de volgende mogelijkheden:
  •     Bank of giro overschrijving
  •     Ideal
  •     PayPal
  •     Betalen in de showroom
3.     Prijzen:
3.1   Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de administratie/verzendkosten.

4.     Levering:
4.1  (Adressen in Nederland:)
        Op werkdagen voor 15.00 uur besteld,  levering binnen 3/4 werkdagen. dus niet binnen 3 werkdagen na de bestelling. (indien het product niet op voorraad is nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u  op), Het kan echter voorkomen dat er vertraging is bij POSTNL (via welke organisatie de zendingen worden verzonden), hier kunnen wij geen verantwoordelijkheid voor nemen.
       (Adressen in Europa, buiten Nederland:)
        Op werkdagen voor 15.00 uur besteld -> levering binnen 2 tot 7 werkdagen, afhankelijk van het land van bestemming. (mits product(en) direct leverbaar zijn, zie webshop)
4.2   Voor de leveringsmogelijkheden zie levering en betaling
4.3   De leveringsperiode is slechts indicatief en wij nemen geen verantwoordelijkheid als er vertraging ontstaat bij de bestellingen.

5.     Garantie:
5.1   Fasna Fly Fishing levert uitsluitend Kwaliteit producten. Mocht het voorkomen dat de klant niet tevreden is, dan kunnen de producten worden geretourneerd en de zaak wordt dan in behandeling genomen.
5.2   Het retourneren van geld is niet mogelijk.

Deze voorwaarden zijn het laatst gewijzigd op: 01-08-2016